Hoe wijzig ik de openingstijden op het web?

In Bitcare kunt je de openings- en werktijden van de organisatie aangeven. Je kunt meerdere tijden invoeren en je kunt de organisatie ook als gesloten markeren. Verder is het ook mogelijk om de openings- en werktijden per locatie te registreren binnen Bitcare.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je zit nu in de instellingen van jullie organisatie en je ziet boven in het scherm verschillende tabbladen. Klik op het tabblad 'Openings- en werktijden'.

Stap 4
Verschuif de groene balkjes naar de juiste tijden. Je kan ook meerdere openingstijden toevoegen op een dag. Bijvoorbeeld als jullie in de ochtend van 08:00-10:00 en in de middag van 15:00 tot 18:00 geopend zijn. De organisatie staat van 10:00 tot 15:00 dan geregistreerd als gesloten. Om de openingstijden op te slaan klik je op 'Bewaar'.

Let op! Hebben niet alle locaties dezelfde openingstijden, dan kan je ook de openingstijden van één locatie veranderen.
Stap 1
Dit doe je door links in het menu op de naam van de locatie te klikken.

Stap 2
Vervolgens klik je op het tabblad 'Openings- en werktijden'.

Stap 3
Verschuif de groene balkjes naar de juiste tijden. Om de openingstijden op te slaan klik je op 'Bewaar'.