Hoe wijzig ik de profielfoto van een organisatie, groep of kind via de website?

Hoe wijzig ik de profielfoto van een organisatie, groep of kind via de website?

In Bitcare kun je op verschillende plaatsen een profielfoto toevoegen en wijzigen. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe je dit voor de organisatie, locaties, groepen en kinderen kunt doen.

Profielfoto voor organisatie

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je links in het scherm op het logo van de organisatie.

Stap 3
Je zit nu in de organisatie.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Foto's'. Voeg de foto toe door op '+' te klikken.

Stap 5
Klik op 'Bewaar' om de foto op te slaan.

Stap 6
Klik op de foto om deze te gebruiken als profielfoto.

Profielfoto voor locaties en groepen

Voor locaties en groepen werkt dit hetzelfde als voor de organisatie. Via 'Start' klik je links op de desbetreffende locatie of groep. Klik op het tabblad 'Foto's' om een foto toe te voegen en/of te wijzigen. Volg verder bovenstaande stappen.

Profielfoto voor kinderen

Profielfoto's kun je in de praktijk het beste toevoegen via de Groep app (iPad), maar dit kan ook via de website:

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op bij wie je de profielfoto toe wilt voegen en klik op zijn of haar naam.

Stap 4
Je zit nu in profiel van het kind. Links boven in het scherm zie je de volgende afbeelding.

Stap 5
Klik op de afbeelding en klik vervolgens op 'Bestand kiezen' om een foto te selecteren. Kies de juiste foto en klik op 'Bewaar'.

Let op:
Mocht je de huidige profielfoto willen wijzigen, ga dan naar het tabblad 'Foto's'. Voeg eerst de gewenste foto toe door op '+' te klikken. Kies het bestand en bewaar deze. Vervolgens klik je op de desbetreffende foto en klik je op 'Gebruik als profielfoto'.