Hoe wijzig ik de taal van Bitcare?

Binnen het persoonlijke profiel kan een medewerker zelf de taal wijzigen.

Stap 1
Je kunt de taal van Bitcare wijzigen in jouw persoonlijke profiel. Als je ingelogd bent op app.bitcare.com, klik je rechtsboven in het scherm op jouw profielfoto in de blauwe balk.

Stap 2
Nu ben je in jouw persoonlijke profiel. Klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen'.

Stap 3
Bij 'Taal' selecteert je de juiste taal. Op dit moment zijn alleen Nederlands, Vlaams, Duits, Frans en Spaans beschikbaar binnen Bitcare. Om de wijzigingen op te slaan klik je op 'Bewaar'.