Hoe wijzig ik de vaste planning van een kind via de website?

Hoe wijzig ik de vaste planning van een kind via de website?

De planning van een kind kan natuurlijk wel eens veranderen en dit kan ook effect hebben op het te betalen bedrag.  In deze helpfile leggen we uit hoe je dit kan instellen.

Vaste planning van een kind wijzigen via de website?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Kinderen' en kies het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik op de contractdatum die onder de naam vermeld staat.

Stap 4
Je zit nu in het contract van het kind en je ziet het huidige vaste rooster. Om deze aan te passen klik je aan de rechterkant op het potlood.

Stap 5
Er opent nu een scherm met verschillende opties, selecteer wat je wilt wijzigen en klik op 'Volgende'.

Stap 6
Bij de datum voer je in vanaf welke datum de wijziging in moet gaan. Voer de planningswijziging door.

Stap 7
Klik op 'Bewaar' en controleer je of de planning klopt.

BELANGRIJK!: indien je de planning wijzigt, dan dien je in de meeste gevallen ook de 'prijs' te wijzigen indien je gebruik maakt van een vast maandbedrag. Dit werkt op dezelfde als het wijzigen van de planning via het potloodje.