Hoe wijzig ik een profielfoto van organisatie, groep of kind op het web?

Hoe wijzig ik een profielfoto van een organisatie, groep of kind op het web?

Binnen Bitcare kan je op verschillende plaatsen een profielfoto toevoegen en/of wijzigen. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe je dit voor de kinderopvangorganisatie, locaties, groepen en kinderen kunt doen.

Profielfoto voor organisatie
Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op het logo van de organisatie, links in het scherm.

Stap 3
Je zit nu in de organisatie.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Foto's'. Voeg hier de foto toe door op het '+' te klikken.

Stap 5
Klik op 'Bewaar' om de foto op te slaan.

Stap 6
Klik vervolgens op de foto om deze te gebruiken als profielfoto.

Profielfoto voor locaties en groepen
Voor locaties en groepen werkt dit hetzelfde als voor de organisatie. Via 'Start' klik je links op de desbetreffende locatie of groep en kan je de foto  in het tabblad 'Foto's' toevoegen en/of wijzigen.

Profielfoto voor kinderen
Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op waarbij je de profielfoto wilt toevoegen en klik op de naam.

Stap 4
Je zit nu in profiel van het kind. Links boven in het scherm zie je de volgende afbeelding.

Stap 5
Klik op de afbeelding en klik vervolgens op 'Bestand kiezen' om een foto op de computer te selecteren.  Kies de juiste foto en klik op 'Bewaar'.

Let op:
Mocht je de huidige profielfoto willen wijzigen, ga dan naar het tabblad 'Foto's'. Voeg eerst de gewenste foto toe door op het '+' te klikken. Kies het bestand en bewaar deze. Vervolgens klik je op de desbetreffende foto en klik je op 'Gebruik als profielfoto'.