Hoe wijzig ik het 'type' van een locatie? (KDV of BSO of Peuteropvang)

Hoe wijzig ik het 'type' van een locatie? (KDV of BSO of Peuteropvang)

Binnen Bitcare heeft iedere locatie een eigen type. Bij het aanmaken van jaaropgaven worden alleen jaaropgaven aangemaakt voor de locaties met het type 'Kinderopvang' of 'Buitenschoolse opvang'. Wanneer u jaaropgaven heeft aangemaakt, maar ze verschijnen niet, zou dit kunnen komen doordat uw locatie een andere type heeft.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik links in het menu op de locatie waarvan je het type wilt wijzigen.

Stap 4
Scroll onder het kopje 'Basis' naar beneden tot het veld locatie. Hier wijzig je het type en klik je op 'Bewaar'.