Hoe wijzig ik mijn inlogaccount?

U kunt uw manier van inloggen zelf aanpassen door een extra account toe te voegen in 4 simpele stappen.

Stap 1

Klik op uw naam rechtsboven in het beeldscherm.

Door op uw eigen naam te klikken komt u in uw persoonlijke profiel terecht.

Stap 2

Hier ziet u met welk account u kunt inloggen bij Bitcare. Ook kunt u hier via het '+' een nieuwe identiteit toevoegen.

Stap 3

Kies een nieuw account waar u voortaan mee in wilt loggen bij Bitcare.

Stap 4

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Voortaan kunt u ook inloggen met uw nieuwe identiteit. Uw oude identiteit kunt u eventueel verwijderen door op het prullenbak icoon te klikken.