Hoe wijzig/voeg ik een bankrekeningnummer toe van de organisatie op het web?

Hoe wijzig/voeg ik een bankrekeningnummer toe van de organisatie op het web?

Mocht jullie bankrekening-nummer wijzigen dan kan je dit gemakkelijk doorvoeren binnen Bitcare. Controleer de wijziging altijd goed, zodat je geen verkeerd bankrekening-nummer doorgeeft aan de ouders.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van jullie organisatie, klik links onder 'Bedrijven' op jullie bedrijf en klik vervolgens op het tabblad 'Financieel'.

Stap 4
Klik rechtsboven op het '+' om een nieuw bankrekening-nummer toe te voegen.

Stap 5
Voer het bankrekening-nummer in en kies een bank. Eventueel kan je een omschrijving en het IBAN nummer invoeren. Je kan aanvinken of dit het primaire bankrekening-nummer is en of het bankrekening-nummer op dit moment in gebruik is. Tot slot klik je op 'Bewaar'.