Hoe wordt de journaalpost opgemaakt bij declaraties?

Declaraties kunnen samen met het salaris uitbetaald worden of buiten het salaris om. Wanneer dit laatste het geval is krijg je hiervoor een aparte journaalpost.

Om deze journaalpost in te zien neem je de volgende stappen:

Stap 1
Ga naar de hoofdpagina van jouw organisatie.

Stap 2
Klik links op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3
Kies voor 'Personeel' en selecteer rapport 'journaalpost' onder 'Financieel'.

Stap 4
In het scherm dat verschijnt, kan je aangeven voor welk bedrijf, afdeling of medewerker je de journaalpost wilt draaien. Selecteer bij 'Type journaalpost' het type 'Declaratie' en je draait de rapporten voor de declaraties. Selecteer de periode waarvoor je de journaalposten wilt draaien en klik op 'Verversen' om het rapport te genereren.