Hoe zet je push-notificaties uit op de telefoon?

Op de telefoon kan je notificaties ontvangen van de wijzigingen die de kinderopvang doorvoert. Indien je deze notificaties niet als melding op de telefoon wilt ontvangen, kan je deze uitschakelen.

Wij leggen je hier uit hoe je de push-notificaties op je telefoon uit kan zetten voor Apple en Android toestellen.

Apple
Stap 1
Ga op je telefoon naar de 'Instellingen'.

Stap 2
Zoek in de instellingen naar de Bitcare app en klik op de app.

Stap 3
Klik vervolgens op 'Berichtgeving'.

Stap 4
Klik op de knop 'Sta berichtgeving toe' om de notificaties uit te schakelen.

Android
Stap 1
Ga op je telefoon naar de 'Instellingen'.

Stap 2
Ga in de instellingen vervolgens naar 'Apps'.

Stap 3
Klik op de Bitcare app.

Stap 4
Klik hier onder het kopje 'App instellingen' op 'Meldingen'.

Stap 5
Klik op de knop 'Meldingen weergeven' om de notificaties uit te schakelen.