Hoe zie ik de planning van een kind op de iPad?

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Druk hier op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je de planning wilt bekijken.

Stap 3
Druk op de foto van het kind waarvan je de planning wilt bekijken.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kan registreren door op het kind te klikken. Klik op het poppetje linksonder.

Stap 5
Klik in het menu aan de linkerkant op 'Planning'. Hier kan je vervolgens de planning van het kind bekijken.