Hoe zie ik de rapporten via de website?

Op de website kan je verschillende rapporten bekijken. Super handig omdat je dan niet alles per kind hoeft te bekijken.
Welke rapporten er allemaal zijn binnen Bitcare kan je lezen in de helpfile 'Wat geven de kinderopvang rapporten weer'.

Rapporten via de website

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Rapporten'.

Stap 3
Je bent nu in het gedeelte van Bitcare waar je rapporten kunt opvragen. Er zijn acht categorieën:
  1. Management
  2. Kind gegevens
  3. Ouder gegevens
  4. Planning
  5. Realisaties
  6. Prijzen
  7. Financieel
  8. Gebruik (= de berekening voor de Bitcare factuur)