Hoe zie ik het aantal uur extra verlof opbouw over de extra gewerkte uren?

Hoe zie ik het aantal uur extra verlof opbouw over de extra gewerkte uren?

Binnen Bitcare hebben we een rapport met een overzicht van de opgebouwde verlofuren van de medewerker over alle gewerkte uren. Dus ook over de extra gewerkte uren. In deze helpfile leggen we stap voor stap uit waar je dit rapport in Bitcare kan vinden.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik links op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3
Klik vervolgens op het kopje 'Personeel'

Stap 4
Onder het kopje 'Financieel' klik je op het rapport 'Verlof'. Je kunt het rapport filteren op:
- Bedrijf
- Locatie
- Afdeling
- Medewerkers (als je deze leeg laat dan selecteert het systeem automatisch alle medewerkers)
- Periode

Stap 5
Klik op 'Genereer rapport'. Vervolgens komt het rapport in het tabblad 'Documenten' te staan.

Graag lichten we het rapport toe met een voorbeeld:

Je hebt een medewerker met 1 FTE. Deze medewerker heeft recht op 210 uur verlof. Met een contract van 36 uur per week heb je een FTE van 1:
- 210 * 1 = 210 uur per jaar verlof
- 210 / 12 maanden = 17.50 uur per maand verlof opbouw

In de kolom 'Opbouw' kan je van de opbouw van de maand 17.50 afhalen. Voor de maand september 2019 heeft de medewerker hier 18.43 - 17.50 = 0.93 uur verlof opgebouwd over de extra gewerkte uren die maand.