Hoe zie ik of iemand toegang heeft tot Bitcare? (inlog statussen)

Hoe zie ik of iemand toegang heeft tot Bitcare? (inlog statussen)

Nadat je een medewerker/ouder hebt aangemaakt in Bitcare, dan kun je de medewerker/ouder uitnodigen voor toegang. De medewerker/ouder ontvangt een uitnodiging van Bitcare op het ingevoerde e-mail adres. Nadat de persoon de stappen uit de uitnodiging heeft gevolgd, is de persoon geregistreerd en kan de persoon inloggen.

Via het tabblad 'Mensen' > 'Medewerkers' of 'Ouders', kun je aan de hand van de status zien of de persoon nog moet worden uitgenodigd of (al eens) heeft ingelogd.

4 inlog statussen:

1. Geen toegang tot applicatie = deze persoon is nog niet uitgenodigd. De persoon kan nog niet inloggen in Bitcare en heeft dus geen toegang. Klik op de naam en kies linksboven onder de foto voor 'uitnodigen voor toegang'. Lees ook deze helpfile hoe je de persoon toegang kunt geven.

2. Groen vinkje = deze persoon is momenteel ingelogd.

3. Oranje vinkje = deze persoon is wel ingelogd, maar niet actief mee aan het werken op dit moment.

4. Grijs kruisje = deze persoon is uitgenodigd en heeft een account gekoppeld, maar is nu niet ingelogd.