Hoe zie ik of iemand toegang heeft tot Bitcare? (inlog statussen)

Hoe zie ik of iemand toegang heeft tot Bitcare? (inlogstatussen)

Nadat je een medewerker of ouder hebt aangemaakt in Bitcare kun je deze persoon uitnodigen voor toegang. De medewerker of ouder ontvangt dan een uitnodiging van Bitcare op het ingevoerde e-mailadres. Nadat de persoon de stappen uit de uitnodiging heeft doorlopen is de persoon bij Bitcare geregistreerd en kan de persoon inloggen bij Bitcare.

Via het tabblad 'Mensen' > 'Medewerkers' of 'Ouders', kun je aan de hand van de status zien of de persoon nog moet worden uitgenodigd of (al eens) heeft ingelogd.

Bitcare kent 4 inlogstatussen:

1. Geen toegang tot applicatie: deze persoon is nog niet uitgenodigd. Deze persoon heeft (nog) geen toegang tot Bitcare en kan nog niet inloggen op Bitcare. Klik op de naam van de ouder of medewerker om naar het profiel van deze persoon te gaan. Kies daarna linksboven onder de foto voor 'uitnodigen voor toegang'. Lees ook deze helpfile hoe je ouders of medewerkers toegang kunt geven.

2. Groen vinkje: deze persoon is momenteel ingelogd.

3. Oranje vinkje: deze persoon is wel ingelogd, maar niet actief in Bitcare aan het werk op dit moment.

4. Grijs kruisje: deze persoon is uitgenodigd en heeft een account gekoppeld, maar is nu niet ingelogd.