Hoe zie ik rapporten in op het web?

Hoe zie ik rapporten op het web?

Op het web kan je verschillende rapporten bekijken. Welke rapporten er allemaal zijn binnen Bitcare kan je lezen in de helpfile 'Wat geven de kinderopvang rapporten weer'.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Rapporten'.

Stap 3
Je bent nu in het gedeelte van Bitcare waar je rapporten kunt opvragen. Er zijn zeven categorie├źn: Management, Kind gegevens, Ouder gegevens, Planning, Realisaties, Prijzen en Financieel.