Ik kan niet inloggen met de app, hoe kan dat? - Bitcare

Ik kan niet inloggen met de app, hoe kan dat?

Als je niet kunt inloggen in de app van Bitcare, kan dit meerdere oorzaken hebben. Hieronder zijn mogelijke oorzaken beschreven met daarbij de oplossing om ervoor te zorgen dat je de app weer kunt gebruiken.

Je gebruikt het verkeerde account
Zorg ervoor dat je het account gebruikt welke gekoppeld is aan Bitcare om in te loggen. Wanneer de gebruikersnaam en/of het wachtwoord niet overeenkomen met het account waarmee je de eerste keer hebt ingelogd, zal de toegang geweigerd worden.

De versie van de app is verouderd
Wanneer je een (te) oude versie van de app gebruikt kan het zijn dat je niet in kunt loggen. Zorg er daarom voor dat de app up-to-date is. Dit doet je door de app te updaten in de App Store of in Google Play wanneer er een nieuwe update beschikbaar is.

Je hebt geen lopend contract in Bitcare
Wanneer je account binnen Bitcare op inactief staat omdat je contract is verlopen, kan je geen gebruik meer maken van de app. Je krijgt dan de melding: 'You have no credentials'. Wanneer je wel een lopend contract hebt lopen maar deze niet zichtbaar is in Bitcare, raden wij aan om bij je leidinggevende langs te gaan om dit in Bitcare te zetten.
Geen contract = geen toegang.