Ik zie een medewerker niet in het afhandelen van de uren

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Planning'.

Stap 3
Door boven in het scherm te kiezen voor het kopje 'Afhandelen' worden alleen de verschillen getoond met de filter 'Alleen verschillen'. Medewerkers waar geen verschil is tussen afgesproken uren en de af te handelen uren zie je niet terug in de lijst. Wil je deze toch zien, dan kies je voor de filter 'Alle' i.p.v. 'Alleen verschillen'.