IKT-mix binnen Bitcare

Vanaf 2020 kan je als organisator werken met het systeem van IKT-mix. Onder ‘IKT-mix’ verstaan we het aanbieden van plaatsen aan inkomenstarief én plaatsen met vrije prijs binnen één en dezelfde locatie. Onderstaand vind je een voorbeeld van hoe deze contracten ingesteld kunnen worden binnen Bitcare.

Let op: wanneer je van contracttype (IKG / vast / flexibel) wijzigt, maak je een nieuw contract aan binnen Bitcare.

Bij de aanmaak van een kind kies je het type contract 'IKG' of  'Vast' of 'Flexibel'.

Wanneer je dit type contract later wilt omzetten naar een ander type contract, dan kan dit als volgt:

Stap 1
Zoek het desbetreffende kindje

Stap 2
Ga naar 'Contracten'

Stap 3
Klik op 'Details'.

Stap 4
Klik op het potloodje en geef het contract een einddatum.
Let op: dit is altijd de laatste dag van de maand. bijvoorbeeld 31-12-2019.

Stap 5
Voeg rechtsboven met de knop 'Contract toevoegen' een nieuw contract toe.
Let op: dit is altijd de eerste dag van de maand. bijvoorbeeld 01-01-2020.

Stap 6
Vervolgens kun je het type kiezen.