Inactieve ouder(s) foto's laten downloaden

In Bitcare kunnen inactieve ouders geen foto's van het kind downloaden. Wij raden aan om de ouders vóór de einddatum van het contract van hun kind te informeren dat ze de foto's (nog) kunnen downloaden. Voorbeeld: als het contract op 15-02 eindigt, dan kunnen de ouders vanaf 16-02 niet meer in Bitcare.

Indien je de ouder(s) toch toegang tot de foto's wilt geven nadat het contract is afgelopen, dan kun je het contract tijdelijk verlengen via 'Contracten' bij 'Details'. Let er wel op dat je de datum van het contract daarna weer terugzet.

Tip: Het is niet mogelijk om alle foto's in één keer te downloaden. Wij adviseren dan ook om een foto direct te downloaden als deze geplaatst is. Geef dit door aan de ouders, bijvoorbeeld middels een nieuwsbrief of bij de intake.