Inactieve ouders foto's laten downloaden

In Bitcare kunnen inactieve ouders geen foto's van het kind downloaden. Wij raden aan om de ouders voor de einddatum van het contract van het kind te informeren dat ze de foto's kunnen downloaden. Bijvoorbeeld: het contract eindigt op 15-02 dan kunnen de ouders vanaf 16-02 niet meer in Bitcare.

Tip: Het is niet mogelijk om alle foto's in één keer te downloaden. Wij adviseren dan ook wanneer een nieuwe foto wordt geplaatst deze direct te downloaden.