Informeren werknemer bij goedkeuring verlof - Bitcare

Informeren werknemer bij goedkeuring verlof

In sommige gevallen kan het handig zijn dat naast de persoon die verlofaanvragen goedkeurt, er ook nog iemand anders geïnformeerd wordt wanneer er een aanvraag is goedgekeurd.

Bijvoorbeeld
Een medewerker dient bijzonder verlof in, en het gaat om onbetaald verlof is. De manager keurt dit goed, maar voor een financieel correcte afhandeling is het ook belangrijk dat iemand van de HR hiervan op de hoogte wordt gehouden.

Wanneer dit is ingesteld krijgt de HR-medewerker krijgt een mail wanneer de aanvraag is goedgekeurd. Er gaat dus geen melding naar de HR-medewerker op het moment van aanvragen. Je kunt enkel medewerkers informeren die ook in Humanwave zijn opgevoerd. Niet-gekoppelde e-mailadressen kunnen niet op de informeerlijst gezet worden.

Stap 1
Ga naar de 'Instellingen' via Start, en klik door naar het kopje  'Verlof en verzuim'.

Stap 2
Klik op het potloodje achter een van de verlof- en verzuimtypes, waarbij wie je een extra persoon wilt informeren over de goedkeuring.

Stap 3
Selecteer onder 'Informeer' de gewenste medewerker die op de hoogte gehouden moet worden bij goedkeuring.