Instellen dat ouders via Bitcare extra-, ruil- en flexibele dagen kunnen aanvragen

Instellen dat ouders extra-, ruil- en flexibele dagen aan kunnen vragen

Het is mogelijk dat ouders via Bitcare zelf extra-, ruil-, en flexibele dagen aanvragen. Deze kan je daarna goed- of afkeuren. Je hoeft deze dagen dus niet meer zelf in te voeren. Om te activeren dat ouders zelf deze dagen kunnen aanvragen, moet je onderstaande stappen doorlopen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Kies daarna voor het kopje 'Instellingen'.

Stap 2
In het menu aan de linkerkant zie je 'Locaties'. Klik op de locatie waarvoor je wilt instellen dat ouders extra-, ruil- en flexibele dagen kunnen aanvragen.

Klik op de sectie 'Planning' en vink de volgende optie(s) aan:

Meer informatie over het goed- of afkeuren van verzoeken, bekijk onze instructie video?

Verzoeken van de ouders goed- of afkeuren