Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van het kind, de ouder of medewerker kun je hier 'Interne notities' voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een kind/ouder een betalingsachterstand heeft, of een medewerker vaak te laat komt (voordat je hier een officiĆ«le waarschuwing voor geeft). Voor snel inzicht hebben we de interne notities ook teruggebracht in het persoonlijk profiel. Zo heb je als administratie alle gegevens met betrekking tot het kind, de ouder of medewerker in 1 overzicht bij elkaar.

Hoe kan ik een interne notitie aanmaken?

Stap 1
Ga naar het profiel van het kind, de ouder of medewerker bij wie je een interne notitie wilt aanmaken.

Stap 2
In het linkermenu ga je naar de onderste optie: 'Interne notities'.

Stap 3
Via het plusteken kun je een nieuwe notitie aanmaken en opslaan.

Wie kan de interne notities inzien?

Alleen de gebruikers met de rol van Supervisor of HR manager kunnen de interne notities inzien en aanmaken. Ook de manager van de medewerker kan deze notities niet zien. Je kunt niet terugzien wie de notities heeft aangemaakt, onderteken de notities daarom. Zo weet je wanneer je met meerdere personen in Bitcare werkt, wie deze notitie heeft achtergelaten.

Inzicht via het persoonlijk profiel

Ga naar het profiel en klik door naar 'Persoonlijk'.
Onder de Medische gegevens vind je de interne notities terug.