Interne notities | Waar kan ik dit voor gebruiken?

Wanneer je een snelle aantekening wilt maken in het profiel van een kind, een ouder of een medewerker, dan kun je hier 'Interne notities' voor gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer een ouder een betalingsachterstand heeft of een medewerker vaak te laat komt (voordat je hier een officiële waarschuwing voor geeft). Voor snel inzicht hebben wij de interne notities ook teruggebracht in het persoonlijk profiel. Zo heb je alle gegevens met betrekking tot het kind, de ouder of de medewerker in één overzicht bij elkaar. Wel zo handig voor de administratie.

Hoe kan ik een interne notitie maken?

Stap 1
Ga naar het profiel van het kind, de ouder of de medewerker bij wie je een interne notitie wilt maken.

Stap 2
In het linkermenu ga je naar de onderste optie: 'Interne notities'.

Stap 3
Via '+' kun je een nieuwe notitie aanmaken en deze opslaan.

Wie kunnen de interne notities inzien?

Alléén gebruikers met de rol Supervisor of Locatiemanager kunnen de interne notities inzien en aanmaken. De manager van de medewerker kan deze notities niet zien. Je kunt niet terugzien wie de notities heeft aangemaakt, dus wij raden aan om de notities te ondertekenen. Zo weet je wanneer je met meerdere personen van Bitcare gebruik maakt wie een notitie heeft achtergelaten.

Inzicht via het persoonlijk profiel

Ga naar het profiel en klik bovenaan op 'Persoonlijk'. De interne notities staan vermeld onder de medische gegevens.