Is er een rapport waar ik de resultaten van het afhandelen kan zien?

Is er een rapport waar ik de resultaten van het afhandelen (gewerkte uren) kan zien?

In Bitcare kan je een overzicht vinden met de afgehandelde (gewerkte) uren onder het tabblad 'Rapporten'.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik vervolgens op het kopje 'Personeel'.

Stap 4
Bij het kopje 'Planning' klik je op het rapport 'Afhandelen uren'.

Hier kan je de gegevens invullen die je nodig hebt voor het rapport.
Let op: bij de 'Datum' kan je een specifieke periode selecteren waarvan je de gewerkte uren wilt zien. Kan bijvoorbeeld ook een hele maand zijn.

Stap 5
Klik na het invullen van alle gegevens op 'Verversen' om het rapport te zien. Vervolgens kan je het rapport exporteren naar PDF of Excel. Ook kun je een document aanmaken. Deze opties vind je aan de rechterkant.