Kan ik alle foto's in één keer downloaden?

Wanneer je kinderdagverblijf gebruik maakt van de kinderopvang software van Bitcare worden er veel leuke foto's gemaakt. Deze wil je natuurlijk graag opslaan om deze ook na de opvang nog te kunnen bekijken. Het is niet mogelijk om alle foto's in één keer te downloaden.

Tip: wanneer een nieuwe foto wordt geplaatst door de opvang kan je deze het beste direct downloaden. Hiermee voorkom je dat je aan het einde van het contract een groot aantal foto's achter elkaar dient te downloaden.