Kan ik als ouder het dagboekje op de website opslaan en afdrukken?

Kan ik als ouder het dagboekje op de website opslaan en afdrukken?

Het is binnen Bitcare niet mogelijk de dagboekjes op te slaan, maar ze blijven wel online beschikbaar. Je zou wel een print screen kunnen maken van het dagboekje om deze afbeelding vervolgens zelf op te slaan op je computer.

De ouders kunnen wel per dag de tijdslijn afdrukken. Er wordt dan een document aangemaakt van de dag die zij hebben gekozen. Klik hiervoor eerst op het 'link icoontje' als je bent ingelogd.

In het dagboek kan je vervolgens linksonder op 'Tijdslijn afdrukken'.

Daarnaast kan je de gemaakte foto’s vanuit het profiel van je kindje gemakkelijk downloaden. Je gaat direct vanuit de startpagina naar de galerij en vanuit daar kunnen de foto’s gedownload worden.