Kan ik een contract overzetten of veranderen naar een andere locatie?

Kan ik een contract overzetten of veranderen naar een andere locatie?

De contracten van de kinderen zijn binnen Bitcare verbonden aan één locatie. Je kan geen contracten overzetten van de ene locatie naar de andere locatie. Dit heeft te maken met de LRK-nummers die gekoppeld zijn aan een locatie.

Om een kind te veranderen van locatie zijn er twee opties:
1. Om kinderen vast op een andere locatie te plaatsen, maak je een nieuw contract aan bij het kind.
2. Om de kinderen eenmalig te plannen op de andere locatie, kan je het kind voor een dag ruilen naar de andere locatie.

Optie 1

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'. Klik op het tabblad 'Kinderen'.

Stap 2
Klik op het desbetreffende kind, ga daarna links in het menu naar 'Contracten'.

Stap 3
Klik rechtsboven op het '+' om een nieuw contract toe te voegen. Vervolgens kan je een nieuw contract aanmaken op de andere locatie.

Optie 2

Stap 1
Ga naar de 'Planning' van het desbetreffende kind.

Stap 2
Druk op de dag wanneer je het kind wil laten ruilen van locatie en kies voor 'Ruilen':

Stap 3
Selecteer het tijdvak dat je wilt ruilen en kies naar welke dag en tijdstip je wilt ruilen. Vervolgens selecteer je de locatie en de groep waar je het kind naartoe wilt ruilen.