Kan ik een (foute) factuur verwijderen?

In Bitcare kan je alleen conceptfacturen verwijderen. Facturen met een andere status kan je niet verwijderen. Zit er een fout in de factuur dan dien je een correctie- of creditfactuur aan te maken. Als je een foutieve factuur hebt aangemaakt dien je de gehele factuur te crediteren en de correcte factuur opnieuw aan te maken.

Lees hier hoe je een creditfactuur aan kunt maken en bekijk ook Youtube video.