Kan ik iets doen aan de snelheid van mijn iPad?

Een trage iPad kan veroorzaakt worden door verschillende zaken, zoals de versie en het model van de iPad. Hieronder hebben we een aantal tips opgesteld die je kunt gebruiken om je iPad te versnellen.

Tip 1: Zorg dat je de laatste iOS-versie draait, die geschikt is voor je iPad.
Tip 2: Zorg dat je voldoende vrije ruimte op je iPad hebt. Dit kun je in de instellingen zien.

Tip 3: Zorg dat je niet te veel apps open hebt staan. Door dubbel op de Homeknop te drukken, kun je de apps naar boven slepen om deze af te sluiten.

Tip 4: Kijk in de Bitcare App naar de hoeveelheid lokale data. Als dit over de 500Mb gaat, dan is het verstandig om 'Verwijder de lokale data' uit te voeren.

Let op: alleen lokale data verwijderen als 'Alle data geĆ¼pload zijn', anders gaan deze niet-verzonden activiteiten verloren.

Graag attenderen wij je erop dat wij op dit moment nog een iPad 2 ondersteunen, terwijl deze iPad uit 2011 komt. Deze iPads zijn al redelijk oud, waardoor je niet kunt verwachten dat de iPad nog heel snel werkt.