Kan ik iets doen aan de snelheid van mijn iPad?

Een trage iPad kan veroorzaakt worden door verschillende zaken, zoals de versie en het model van de iPad. Hieronder hebben we een aantal tips opgesteld die je zelf kunt uitvoeren voor het versnellen van je iPad:

Tip 1: Zorg dat je de laatste versie iOS draait die geschikt is voor je iPad
Tip 2: Zorg dat je voldoende vrije ruimte op je iPad hebt. Dit kan je in de instellingen zien.

Tip 3: Zorg dat je niet te veel apps open hebt staan. (Door dubbel op de Homeknop te drukken kan je de apps naar boven slepen om deze af te sluiten).

Tip 4: Kijk in de Bitcare app naar de hoeveelheid lokale data. Als dit over de 500Mb gaat is het verstandig een 'Verwijder de lokale data' uit te voeren.
Let op: alleen lokale data verwijderen als 'Alle data geĆ¼pload zijn', anders gaan deze niet-verzonden activiteiten verloren.

Graag attenderen wij je er ook op dat wij op dit moment nog een iPad2 ondersteunen, echter deze iPad is uit 2011. Deze iPad's zijn al ouder dan 5 jaar en het kan niet worden verwacht dat deze nog super snel zijn.