Kan ik met meerdere bedrijven in Bitcare werken? (multi-company)

Kan ik met meerdere bedrijven in Bitcare werken? (multi-company)

Binnen Bitcare kun je multi-company werken. Wanneer je meerdere bedrijven hebt in Bitcare, dan kan je deze als gebruiker toevoegen in de Instellingen.

Let op: het is belangrijk dat kinderen en medewerkers aan het juiste bedrijf gekoppeld zijn. Dit is namelijk noodzakelijk voor een juist contract, de facturen, de jaaropgaven en mogelijk ook de verloning binnen Bitcare.

Een bedrijf kan je als volgt toevoegen:

Stap 1
Ga naar de Instellingen.

Stap 2
Klik op de '+' bij Bedrijven.

Stap 3
Vul alle gegevens zo zorgvuldig mogelijk in.

Stap 4
Vergeet niet om de overige Bedrijfs instellingen door te lopen en zo zorgvuldig mogelijk in te vullen.