Kan ik zonder Bitcare Personeel 'Berichten' naar mijn medewerkers sturen? (nieuwsbrieven)

Kan ik zonder Bitcare Personeel 'Berichten' naar mijn medewerkers sturen? (nieuwsbrieven)

Het versturen van berichten naar medewerkers is niet mogelijk wanneer je geen gebruikt maakt van Bitcare Personeel. De berichten worden verzonden naar de Bitcare app voor Medewerkers, welke je kunt downloaden wanneer je werkt met Bitcare Personeel.

Wanneer je meer informatie wilt over Bitcare Personeel, klik hier. Ook kun je contact met ons opnemen via help@bitcare.com of via +31(0)85 4015151.