Kan ik zonder Bitcare Personeel berichten naar mijn medewerkers sturen?

Kan ik zonder Bitcare Personeel berichten naar mijn medewerkers sturen?

Het versturen van berichten naar medewerkers is niet mogelijk wanneer je geen gebruikt maakt van Bitcare Personeel. De berichten worden verzonden naar de Bitcare app voor Medewerkers, welke je kunt downloaden wanneer je werkt met Bitcare Personeel.


Wanneer je meer informatie wilt over Bitcare Personeel, klik hier. Ook kun je contact met ons opnemen via +31(0)85 4015151.


  • Related Articles

  • Hoe kan ik berichten versturen naar mijn ouders en medewerkers?

   Vanuit Bitcare is het mogelijk om in één keer alle ouders of medewerkers een nieuwsbericht te sturen. Super handig voor wanneer je snel iedereen een nieuwsbrief toe wilt sturen of een bepaalde locatie wilt informeren over een uitje met de kinderen. ...
  • Hoeveel bijlages kan ik meesturen met een bericht?

   Via het versturen van berichten is het mogelijk om een bijlage toe te voegen. Hierbij kan je denken aan de nieuwsbrief in PDF of de sheets van een presentatie voor het personeel. Het is mogelijk om per bericht één bijlage toe te voegen.
  • 'Nieuws' hernoemt naar 'Berichten'

   Op basis van feedback van meerdere klanten en eigen inzicht heeft Bitcare ervoor gekozen om het tabje 'Nieuws' te hernoemen naar 'Berichten'. Deze wijziging is vanaf april 2020 ingegaan.
  • Wat voor bestandsformaat kan ik meesturen als bijlage met een bericht?

   Bij het versturen van een bericht is het mogelijk om een PDF mee te sturen. Een ander bestandsformaat meesturen is niet mogelijk.
  • Waarom kan ik geen bericht versturen?

   Wanneer je een bericht niet kan versturen dan is er het veld 'Onderwerp' en/of 'Bericht' niet ingevuld en zie je het volgende scherm: De knop 'Verstuur' kleurt niet op waardoor het niet mogelijk is op de knop te klikken. Let op: een bericht kan je ...