Kan mijn partner ook toegang krijgen tot Bitcare?

Ja, jij en je partner kunnen beide met een eigen inlog in Bitcare. In Bitcare worden ouders persoonlijk uitgenodigd door de opvang. Je kunt dan ook het beste aan je kinderopvang vragen of ze jouw partner ook uit willen nodigen indien dit nog niet gebeurd is. Bitcare heeft daar wegens privacy redenen geen bevoegdheid voor.

Let op: alleen ouders kunnen worden uitgenodigd door de kinderopvang en geen andere relaties zoals opa’s oma’s, etc.