Kan mijn partner ook toegang krijgen tot Bitcare?

In Bitcare worden ouders per persoon uitgenodigd. Je bent persoonlijk uitgenodigd door je kinderopvang en kunt dan ook het beste aan je kinderopvang vragen of ze jouw partner ook uit willen nodigen. Bitcare heeft daar namelijk wegens privacy redenen geen bevoegdheid voor.

Let op: alleen ouders kunnen worden uitgenodigd door de kinderopvang en geen andere relaties zoals opa’s oma’s, etc.