Kind of ander contact (ouder, medewerker) verwijderen uit Bitcare

Kind of een ander contact (ouder/medewerker) verwijderen uit Bitcare

Het is mogelijk om foutief ingevoerde kinderen, ouders en medewerkers zelf uit het systeem te verwijderen. Je zou het kind (en de ouders) bijvoorbeeld kunnen verwijderen als deze nooit gestart is op jouw kinderopvang.

Let op: Wij willen graag benadrukken dat hier zorgvuldig mee omgegaan dient te worden. Vaak is het beter om het contract af te laten lopen. Deze persoon wordt dan automatisch op inactief gezet en de historie blijft bewaard.

Verwijderen van kind of ander contact

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek op deze pagina het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik links bovenin het profiel op het tandwieltje (bij de foto):

Stap 4
Klik op 'Verwijderen'.

Let op:
  1. Bij het verwijderen van kinderen moet je niet vergeten om de eventuele ouders ook uit het systeem te verwijderen. Dit kan op dezelfde manier als je voor het kind hebt gedaan middels het tandwieltje.
  2. Wanneer je op 'Ok' klikt, verwijder je het kind definitief uit Bitcare en is het niet meer terug te vinden.