Korting op de factuur

Als je een klant een bepaalde korting wilt geven kan je dit invoeren met een nieuwe prijsregel. Sommige kinderdagverblijven geven bijvoorbeeld hun personeel korting op de opvang. Deze korting kan ingevoerd worden via 'Contracten' > 'Prijzen'. Het volledige bedrag wordt dan in rekening gebracht en vervolgens gecorrigeerd met de gegeven korting. Bij het aanmaken van de korting kan je kiezen of het een bedrag of een percentage is.

Het instellen van een korting voor op de factuur werkt als volgt:

Stap 1
Log in app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Kinderen'. Zoek het desbetreffende kind waar je de korting wilt invoeren.

Stap 3
Klik bij het kind op het tabblad 'Contacten' en vervolgens op het tabblad 'Prijzen'.

Stap 4
Klik rechts op het '+' om een nieuwe prijsregel toe te voegen. Kies bij prijstype voor ‘Korting’.

Stap 5
Nadat je op volgende hebt geklikt kan je de datum invoeren en aangeven of de korting een bedrag of een percentage is. Vervolgens kan je de hoogte van het bedrag of de percentage invoeren. Klik op 'Bewaar' om de korting op te slaan.