Medewerker App Bitcare Personeel

Medewerkers App Bitcare Personeel

Als gebruiker van Bitcare heb je al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de kinderen biedt Bitcare nu ook Bitcare Personeel aan. Met Bitcare personeel kan je o.a via de medewerker app verlof aanvragen, ziekmelden, planning inzien en declaraties invoeren, daarnaast is het ook mogelijk om uw salarisstroken, jaaropgaven en overige documenten in te zien.