Medische gegevens van een kind toevoegen/wijzigen op de website

Medische gegevens van een kind toevoegen/wijzigen op de website

Je kan de medische gegevens (dokter, tandarts, etc.) van een kind toevoegen of wijzigen in het 'Profiel' van het kind. Indien een kind medicijnen nodig heeft kan je dat ook toevoegen.

Medische gegevens van een kind toevoegen/wijzigen op de website

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op de knop 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind waarvan je de medische gegevens wilt wijzigen of zoek deze op middels de zoekbalk.

Klik op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 4
Om medische gegevens toe te voegen of te wijzigen klik je op het potloodje naast 'Medisch'.

Stap 5
Als je medicijnen wilt toevoegen, klik je in het profiel van het kind bij 'Medicatie' aan de rechterkant op het '+'.

Voer de naam van het medicijn, de momenten waarop het ingenomen moet worden en de hoeveelheid in. Als het medicijn gekoeld moet worden, vink je 'Koelen' aan. Vervolgens klik je op 'Bewaar'.

Wil je medicatie veranderen/verwijderen dan klik je op het potloodje naast de medicatie om vervolgens aan te passen of te verwijderen.

Let op: deze medische gegevens zijn ook in te zien en te wijzigen via de Groeps app op de iPad.