Medische gegevens van een kind toevoegen of wijzigen op de website

Medische gegevens van een kind toevoegen of wijzigen

Je kunt medische gegevens van een kind toevoegen of wijzigen in het 'Profiel' van het kind. Ook als een kind medicatie nodig heeft kun je dit daar toevoegen.

Medische gegevens van een kind toevoegen of wijzigen

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik op de knop 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind van wie je de medische gegevens wilt bewerken of zoek deze op middels de zoekbalk.

Klik bij 'Profiel' op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 4
Om medische gegevens toe te voegen of te wijzigen, klik je op het potloodje naast 'Medisch'.

Stap 5
Om medicatie toe te voegen klik je in het profiel van het kind bij 'Medicatie' aan de rechterkant op '+'.

Voer de naam van het medicijn, de hoeveelheid, het tijdstip van inname en de data van wanneer tot wanneer het medicijn ingenomen moet worden in. Als de medicatie gekoeld bewaard moet worden, vink je 'Koelen' aan. Vervolgens klik je op 'Bewaar'.

Wil je medicatie veranderen of verwijderen? Klik dan op het potloodje naast de medicatie om deze aan te passen of te verwijderen.

Let op: deze medische gegevens zijn ook in te zien en te wijzigen via de Groep app op de iPad.