Meerdere foto's uploaden bij één kindje tegelijk op de iPad

Meerdere foto’s (maximaal 4) uploaden bij één kindje tegelijk op de iPad

Om tijd te besparen is het met Bitcare mogelijk om meerdere foto’s te uploaden bij één kind vanaf de iPad. Hierdoor kan je de leukste foto's direct in één keer versturen naar de ouders.

Stap 1
Selecteer het kind waarvan je meerdere foto’s tegelijk wilt uploaden.

Stap 2
Druk op het ‘fototoestel’ symbool.

Stap 3
Kies voor ‘Foto album’.

Stap 4
Je komt nu in het scherm met de door je gemaakte foto’s. Door 1 seconde op de foto’s te drukken, worden ze geselecteerd. Je kan maximaal 4 foto’s tegelijk uploaden. je kunt het zien als een foto geselecteerd is doordat de foto’s een vinkje krijgen.