Meerdere foto’s (maximaal 4) tegelijk uploaden bij één kindje op de iPad

Meerdere foto’s (maximaal 4) tegelijk uploaden bij één kindje op de iPad

Om tijd te besparen is het met Bitcare mogelijk om meerdere foto’s te uploaden bij één kind vanaf de iPad. Hierdoor kan je de leukste foto's direct in één keer naar de ouders versturen.

Stap 1
Selecteer het kind waarvan je meerdere foto’s tegelijk wilt uploaden.

Stap 2
Druk op het ‘fototoestel’ symbool.

Stap 3
Kies voor ‘Foto album’.

Stap 4
Je komt nu in het scherm met de door jouw gemaakte foto’s. Door 1 seconde op de foto’s te drukken, worden ze geselecteerd. Je kunt maximaal 4 foto’s tegelijk uploaden. De foto is geselecteerd als hier een vinkje bij verschijnt.