Moet een BV van een DGA aangesloten zijn bij een sector?

Indien je naast jouw kinderopvang een aparte BV hebt waarin alleen de DGA en eventueel familieleden verloond worden, dan hoeft deze niet ingedeeld te worden in een sector (de sector binnen Bitcare kan dan op 0 blijven staan).
Zodra je stagiaires of werknemers in dienst neemt op deze BV dien je de sector aan te geven.

Wanneer je als DGA in dezelfde BV als de kinderopvang werkt, dan dien je gewoon de sector van de Kinderopvang in te vullen.