Nieuwe App's per maart 2024

Nieuwe Apps per maart 2024

Blijven vernieuwen en verbeteren is belangrijk voor Bitcare. In maart 2024 zullen wij onze Apps updaten. Lees hieronder wat je kunt verwachten.
De specifieke datum is nog niet bekend, maar zal verschijnen in de banner bovenaan de website app.bitcare.com.

Nieuwe App's per maart 2024

Medewerker App:
  1. Inzien met wie je op de groep werkt.

Groep App:
  1. In de groep zien hoeveel medewerkers er nodig zijn op basis van het aantal ingeklokte kinderen.
  1. Totaal aantal aanwezige kinderen zichtbaar in de 'Noodlijst'
  2. In de kindkaart tonen we of het kind op de foto mag:
- Interne foto's is Bitcare
Externe foto's is buiten Bitcare om, bijvoorbeeld social media
  1. Planningsverzoeken zijn rechtsboven in de groep inzichtelijk. Deze moeten goed- of afgekeurd worden via de website: app.bitcare.com.

Ouder App:
  1. Verbetering push notificaties van chatberichten en nieuwsberichten.

Veel plezier met de vernieuwde Bitcare Apps! Vergeet niet te updaten. ;)