Notities als 'Document' op de iPad

Via de iPad en de website kunnen eenvoudig notities als 'Document' toegevoegd worden. Dit kunnen korte aantekeningen zijn over bijvoorbeeld het gedrag en ontwikkeling van een kind of andere bijzonderheden. Deze Notities als 'Document' worden nu ook duidelijk op de iPad weergegeven.
  1. Notities als 'Document' via de iPad
  2. Notities als 'Document' via de website
Let op: Notities als 'Document' via de iPad worden ALTIJD gedeeld met de ouder.

Optie 1: Notities als 'Document' via de iPad
Stap 1
Navigeer naar het profiel van het kind.

Stap 2
Klik op 'Documenten'.

Stap 3
Klik op het '+' om een document toe te voegen :

Stap 4
Geef de notitie een titel en schrijf de notitie.
Type en Referentie mag je zelf bepalen.
Vervaldatum alleen invullen als dit document tijdelijk zichtbaar mag zijn.
Klik vervolgens op 'Bewaar'.
Wanneer je op de notitie drukt dan kunt u deze eventueel op groot scherm zien en bewerken via 'Wijzig'.
Optie 2: Notities als 'Document' via de website
Stap 1
Navigeer naar het kind.

Stap 2
Klik op documenten.

Stap 3
Klik op het '+' om een document toe te voegen.

Stap 4
Geef de notitie een titel en geef aan wie het in mogen zien.
Let op: Wanneer je deze notitie deelt met 'Medewerkers', dan is deze zichtbaar op de iPad.
Kies vervolgens voor 'Voeg een notitie toe'.

Stap 5
Typ de notitie en 'Bewaar' deze.