Ondersteuning van links in Berichten

De berichten-functionaliteit van Bitcare is uitgebreid. In de nieuwste versies van mobiele app van Bitcare, op Android en IOS.

Wil jij een website of een online formulier ouders delen via Bitcare? Dit kan nu! Door in het bericht een url toe te voegen, zal er automatisch een link worden aangemaakt in het bericht op de mobiele app. Deel zo bijvoorbeeld een link voor de enquĂȘte, een inschrijving voor een event. Je kunt het voor allerlei verschillende zaken inzetten. In deze helpfile lichten wij toe hoe je een link toevoegt aan jouw bericht.

Stap 1
Ga naar Bitcare en klik door naar 'Berichten'.

Stap 2
Klik op het plusteken rechtsboven om een nieuw bericht toe te voegen.

Stap 3
Stel het bericht op naar wens.
Wanneer je een link wilt toevoegen, bijvoorbeeld naar "www.bitcare.com" dan zorg je ervoor dat de link op deze manier in het bericht komt te staan.
Let op: De link kan niet achter de tekst geplakt worden
Let op: Bij het opstellen van het bericht, en na het versturen is de link op de desktop niet aanklikbaar.

Stap 4
Wanneer het bericht klaar is om te versturen, klik je op de knop verstuur. De ouders ontvangen een push-notificatie op hun telefoon, en kunnen vanuit het bericht doorklikken naar de website die jij hebt toegevoegd. Voor meer informatie over de 'Berichten' klik je hier

Veel plezier met Bitcare toegewenst!