Online inschrijven van het kind door de ouder(s) via het Bitcare online inschrijfformulier

Online inschrijven van het kind door de ouder(s) via het Bitcare online inschrijfformulier

Bitcare staat voor digitaal werken en daarmee dus ook voor digitale online inschrijvingen. Je kan nu het Bitcare inschrijfformulier koppelen aan Bitcare. Vervolgens kan je de gehele contractopvolging van ‘Concept contract’ tot ‘Reserveringen’ binnen Bitcare verwerken. We hebben een standaard KDV en BSO inschrijfformulier ontwikkeld. Dit formulier is niet aan te passen.

Het instellen van een inschrijfformulier werkt als volgt:

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de knop 'Instellingen'. Je komt nu in de 'Algemene instellingen'.

Stap 3
Klik op 'Formulieren' en op de + om een formulier toe te voegen.

Stap 4
  1. Titel: noteer de naam van het inschrijfformulier (tip: wanneer je meerdere inschrijfformulieren gaat maken, gebruik dan termen als 'KDV' of 'BSO' en eventueel de locatienaam.
  2. Locatie voor geselecteerd
- Kies 'nee': wanneer je de ouder zelf de locatie laat kiezen in het formulier.
- Kies 'ja': wanneer je zelf al onderscheid gaat maken in locaties, dus wanneer je gaat werken met verschillende inschrijfformulieren per locatie
  1. Locatie: selecteer deze alleen wanneer je de locatie voor geselecteerd hebt in de stap hierboven.
  2. Taal: selecteer de taal waarin je het inschrijfformulier wilt tonen.
  3. Disclaimer: vrij tekst veld wat onderaan het formulier getoond wordt. Bijvoorbeeld contactgegevens of een AVG tekst zoals hieronder.

Stap 5
Vervolgens is het formulier aangemaakt en verschijnt deze in beeld zoals hieronder.
Mocht je de gegevens uit stap 4 nog willen aanpassen, dan kan dat via het potloodje achter het formulier.
Via het 'oogje' kun je het formulier bekijken.

Stap 6
De persoon die de website onderhoud kan vervolgens het script onder het inschrijfformulier kopiëren en plakken in de website.

Voorbeeldcode voor inschrijfformulier op de website:
<iframe src="https://app.bitcare.com/organization-form/2R2qxjzDjG4A"
 width="100%" style="background-color: white;" height="2500px" marginheight="0" marginwidth="0" border="0" scrolling="auto"
 style="border: none;"></iframe>
Indien je het formulier niet op je website gaat plaatsen, maar gaan mailen naar ouder(s), dan kopieer en plak je enkel de link. Dit staat tussen de "aanhalingstekens"

Voorbeeldlink om te mailen naar ouder(s)
Mocht dit niet lukken dan verzoeken wij je contact op te nemen met onze helpdesk via help@bitcare.com.

Ouders zouden vervolgens via je eigen website of per mail het inschrijfformulier moeten kunnen invullen.

Voor de verdere contractopvolging van deze 'Concept contracten' en 'Reserveringen' binnen Bitcare verwijzen wij je naar de volgende link: Contractopvolging van de online inschrijvingen