Manieren om de 'pauze' te verwerken bij tijdsregistratie voor de medewerker

Manieren om de 'pauze' te registreren bij de tijdsregistratie van de medewerker

In deze helpfile vind je meer uitleg over de verschillende manieren om pauzes te registreren bij tijdsregistraties van de medewerker. De pauze kan geheel automatisch geregistreerd worden of door de medewerker achteraf ingevoerd worden via de Bitcare Medewerker App.

Wanneer er een pauze in het vaste of flexibele plan staat bij een medewerker, dan wordt deze automatisch afgetrokken van de tijdsregistratie indien een medewerker zich realtime in- en uitklokt via de iPad of Medewerker App. Dit wordt het meest gebruikt door onze klanten, omdat dit het makkelijkst is voor de medewerker en volledig automatisch. Wij adviseren ook om dit zoveel mogelijk via de iPad te doen.

Toch kan ook voorkomen dat medewerkers niet direct hun tijdsregistratie invullen, maar achteraf. Voor deze medewerkers is het nu mogelijk om handmatig zelf de pauze toe te voegen bij de tijdsregistratie via de Medewerker App.

Hoe werkt het nu precies?

iPad direct
  1. Wanneer een medewerker zich in/uitklokt via de iPad, en er staat een pauze in het vaste of flexibele plan, dan wordt de pauze automatisch geregistreerd en afgetrokken van de tijdsregistratie.

Medewerker App direct
  1. Wanneer een medewerker zich direct in/uitklokt via de Medewerker App, en er staat een pauze in het vaste of flexibele plan, dan wordt de pauze automatisch geregistreerd en afgetrokken van de tijdsregistratie.

Medewerker App achteraf
    1. Wanneer een medewerker zich achteraf in/uitklokt via de Medewerker App, dan zal de medewerker zelf de pauze moeten invullen.

Website achteraf
    1. Wanneer een medewerker zich achteraf in/uitklokt via de website, dan zal de medewerker zelf de pauze moeten invullen. Dit wordt bijna nooit op deze manier gebruikt door onze klanten.