Permissies voor organisatie en locatie documenten

Wanneer je een document op organisatie en/of locatieniveau wilt toevoegen kan je kiezen wie dit document in mogen zien. Er zijn 3 niveau's waar je uit kunt kiezen en welke gekoppeld zijn aan de rollen in Bitcare:

• Beheer (staat voor de rollen: supervisor en HR manager)
  • Administratie (staat voor de rollen: financieel medewerker en administratief HR medewerker)
  • Medewerkers (staat voor de rollen: administratief medewerker en pedagogisch medewerker)
Let op:
  1. Bitcare werkt met verschillende hiƫrarchische lagen. Hierbij starten we met beheer (bovenste laag), gevolgd door administratie (middelste laag), gevolgd door medewerkers (onderste laag). Dit betekent dat wanneer je alleen 'Medewerkers' aanvinkt dat automatisch 'Beheer' en 'Administratie' dit document ook in kunnen zien. Werk dus bij het aanvinken van boven naar beneden.
  2. Rapporten, exportbestanden, incassobestanden en alle andere gegenereerde documenten worden automatisch beschikbaar gemaakt voor 'Administratie' en niet voor 'Medewerkers'.
  3. De rol pedagogisch medewerker is gekoppeld aan het document niveau 'Medewerkers'. Dit houdt in dat organisatie en locatie documenten beschikbaar zijn op de iPad.