Permissies voor organisatie en locatie documenten (wie kan het zien)

Permissies voor organisatie en locatie documenten (wie kan het zien)

Wanneer je een document op organisatie- en/of locatieniveau toe wilt voegen, kun je aangeven wie dit document in mogen zien. Er zijn 3 niveaus waar je uit kunt kiezen. Ieder niveau is gekoppeld aan een rol in Bitcare: 

  • Supervisor en HR manager
  • Financieel medewerker en administratief HR medewerker
  • Administratief medewerker en pedagogisch medewerker


Let op:
  1. Bitcare werkt met verschillende hiƫrarchische lagen. Hierbij starten we met de bovenste laag, gevolgd door de middenlaag en de onderste laag. Dit betekent dat, wanneer je alleen 'Administratief en pedagogisch medewerker' aanvinkt, de 'Supervisor en HR manager' en 'Financieel medewerker en administratief HR medewerker' dit document ook in kunnen zien. Werk bij het aanvinken dus van boven naar beneden.
  2. Rapporten, exportbestanden, incassobestanden en alle andere gegenereerde documenten worden automatisch beschikbaar gesteld voor de 'Financieel medewerker en administratief HR medewerker' en niet voor de 'Administratief medewerker en pedagogisch medewerker'.
  3. De rol 'Pedagogisch medewerker' wordt vaak gebruikt voor de groepslogin op de iPad. Dit houdt in dat je documenten van de organisatie en locatie beschikbaar kan maken op de iPad.