Personaliseer jouw organisatie binnen Bitcare met een logo

Je kunt het logo van jouw organisatie en bedrijven toevoegen in Bitcare. Ook foto's van medewerkers en locaties kunnen worden toegevoegd. Het logo kan je toevoegen door naar de 'Foto's' tab te gaan op organisatieniveau. Wanneer je naar de 'Foto's' menu gaat op locatie, bedrijf- of individueel niveau, dan kan je hiervoor de foto's instellen.

Stap 1
Klik op Start en klik vervolgens op de naam van de organisatie.

Stap 2
Klik in de menubalk op 'Foto's'.

Stap 3
Voeg hier een nieuwe foto toe door op plusteken te klikken.

Stap 4
Kies een bestand en klik op bewaar.

Stap 5
Selecteer de foto die je zojuist hebt toegevoegd, deze opent zich in een nieuwe scherm.

Stap 6
Onder de foto staat nu de knop 'Gebruik als profielfoto'.