Personeels rapport: Afhandelen uren

Personeels rapport: 'Afhandelen uren'

In het rapport 'Afhandelen uren' wordt weergegeven voor welke medewerkers uren afgehandeld zijn. Op het rapport kunnen verschillende filters toegepast worden. Handig om bijvoorbeeld door te sturen naar accountant voor de verloning.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'. Klik vervolgens op het tabblad 'Personeel' boven in het scherm.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Planning' op 'Afhandelen uren'.

Stap 4
Vul de filters in zoals je het wilt zien.
Let op: Je kunt meerdere weken selecteren en als je de optie 'Optellen' aanvinkt telt Bitcare de uren automatisch op.
Klik op 'Verversen' om het rapport in beeld te krijgen.