Personeels rapport: Afhandelen uren

In het rapport 'Afhandelen uren' wordt weergegeven voor welke medewerkers er nog uren afgehandeld moeten worden. Op het rapport kunnen verschillende filters toegepast worden.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'. Klik vervolgens op het tabblad 'Personeel' boven in het scherm.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Planning' op 'Afhandelen uren'.

Stap 4
Vul de filters in zoals je het wilt zien.
Let op: Je kunt meerdere weken selecteren en als je de optie 'Optellen' aanvinkt telt Bitcare de uren automatisch op.
Klik op 'Verversen' om het rapport in beeld te krijgen.