Het plannen van bonusdagen (wendagen) binnen Bitcare

Plannen van 'Bonusdagen' (= wendagen)

Bonusdagen kan je ideaal gebruiken als wen-dagen of wanneer een kind ziek of met vakantie is geweest en deze dagen onbetaald op een ander moment in mag halen. Onderstaand wordt uitgelegd hoe je een bonus planning kunt invoeren.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Kies daarna voor het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind op en klik links in het menu op 'Planning'.

Stap 3
Maak een keuze uit de volgende opties:
  1. Ochtend (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de ochtend)
  2. Middag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de middag)
  3. Hele dag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de hele dag)
  4. Overige (Bij overige kan je de balkjes van de tijden zelf verslepen. Je kan de tijden dat het kindje komt zelf aanpassen)
Stap 4
Stel de tijd, locatie en groep in en klik op 'Bewaar'.

Let op: Bonusdagen worden niet in rekening gebracht.