Omzetprognose (voorspelling)

Omzetprognose per maand en per jaar (voorspelling)

Wil jij al gekeken hoe het jaar er financieel voor jou uit gaat zien? In Bitcare is dit heel eenvoudig in te zien via twee opties:

Optie 1: Bekijk het 'Dashboard'
Optie 2: Bekijk het rapport 'Contractwaarde'

Zo weet jij altijd hoe de opvang er financieel voor staat.

Prognose omzet 2024

Optie 1: Bekijk het 'Dashboard'

Stap 1
Klik op 'Start'

Stap 2
Klik op de knop 'Dashboard'

Stap 3
Klik bovenaan op 'Omzet'

Stap 4
Je ziet hier de omzetprognose:

Toelichting:
  1. Contractwaarde = totaal van de vaste maandbedragen van de kinderen voor het bedrijf
  2. Omzet = daadwerkelijk gefactureerde totale omzet voor het bedrijf
  3. Gemiddelde omzet = omzet / aantal kinderen

Optie 2: Bekijk het rapport 'Contractwaarde'

Stap 1
Klik op 'Start'

Stap 2
Klik op de knop 'Rapporten'

Stap 3
Klik linksboven op het rapport 'Contractwaarde'

Stap 4
Klik op 'Verversen'

Stap 5
In dit rapport vind je de contractwaarde (= vaste maandbedragen van de kinderen per locatie).